AnvelopeInfoTechȘtiri

Bridgestone premiat de grupul Volkswagen

Grupului Volkswagen a premiat producatorul de anvelope Bridgestone, acest lucru reprezentand o recunoastere a importantei sale ca unul dintre cei mai buni furnizori ai celui mai mare grup auto din lume.

Germanii acorda acest premiu unui numar redus de furnizori internationali, care se remarca prin capabilitatile lor speciale de inovare si increderea de care dau dovada.

Premiul a fost inmanat in cadrul unei ceremonii speciale de Martin Winterkorn, presedinte al comitetului director din cadrul Volkswagen AG si Francisco Javier Garcia Sanz, membru al comitetului director, responsabil cu achizitiile lui Franco Annunziato, presedinte si CEO al Bridgestone Europe.

Bridgestone premiat de grupul Volkswagen

Ne face o deosebita placere si suntem mandri sa primim acest Premiu Volkswagen Group. Aceasta distinctie reprezinta rezultatul unei munci in echipa deosebite si a unor eforturi investite la nivelul tuturor diviziilor si unitatilor de afaceri din cadrul Bridgestone, a declarat Franco Annunziato.

Cred ca exista doi factori cheie care ne-au asigurat succesul.In primul rand este o confirmare a strategiei Bridgestone de reorganizare a operatiunilor globale, astfel incat sa fie pe masura asteptarilor Grupului Volkswagen de la un furnizor global. In al doilea rand este vorba despre angajamentul pe care ni l-am asumat de a dezvolta tehnologii avansate pentru a ajuta Grupul Volkswagen in atingerea obiectivelor lor de reducere a consumului de combustibil si a emisiilor de dioxid de carbon, a mai completat Annunziato la sfarsitul ceremoniei.

Din aceeași categorie...

Back to top button