AnvelopeInfoTech

Bridgestone recunoscut Furnizorul anului 2015 de către GM

Bridgestone, producătorul mondial de anvelope și produse din cauciuc, a fost decernat de către General Motors cu premiul Furnizorul anului 2015.

Compania a acceptat premiul în cadrul celei de-a 24-a ceremonii anuale “Furnizorul anului” a companiei GM, care s-a desfășurat în data de 10 martie la Cobo Center, în Detroit, Michigan.

GM a desemnat 110 dintre cei mai buni furnizori ai săi din 17 țări, care au depășit constant așteptările, au creat valoare excepțională sau au adus inovații companiei.

Bridgestone recunoscut Furnizorul anului 2015 de către GM

În cadrul acestei ceremonii, GM a anunțat cel mai mare număr de furnizori de până acum, de la inaugurarea evenimentului „Furnizorul Anului” in 1992. Aceasta este a 14-a oară când Bridgestone primește acest premiu.

[pullquote align=”full” cite=”Steve Kiefer, Vice Președinte al GM, Global Purchasing & Supply Chain” link=”” color=”#ff0000″ class=”” size=”14″]Suntem concentrați pe construirea unor relații pozitive cu furnizorii care aduc inovații centrate pe client și care sunt Producători de Echipament Original (OEM). Companiile pe care le-am premiat în această seară nu numai că au adus inovație, ci au făcut-o la nivelul de calitate pe care clienții noștri o merită.[/pullquote]

Premiile GM din 2015 au înregistrat o creștere de aproximativ 40% a furnizorilor onorați, comparativ cu anul 2014, când 79 de participanți au fost premiați. Mai mult de jumătate dintre furnizori au câștigat acest premiu și în 2014.

Furnizorii câștigători au fost aleși de o echipă globală formată din directori ai departamentelor de vânzări, inginerie, calitate, producție și logistică din cadrul GM și au fost selectați după criteriul de performanță în achiziție produse, achiziție indirectă, asistență clienți, asistență post-vânzare și logistică.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button