Bridgestone și-a lansat pagină de Facebook în România

Facebook Bridgestone România

Începând cu luna octombrie 2015, șoferii auto români pot afla informații despre Bridgestone, liderul mondial în producția de anvelope și alte produse din cauciuc, prin intermediul Facebook-ului, accesând pagina oficială de România.

Bridgestone, liderul la nivel mondial în producţia de anvelope şi produse din cauciuc, și-a lansat o nouă pagină oficială de Facebook, cu scopul de a crește prezența mărcii pe piața din România, prin deschiderea dialogului cu clienții și publicarea celor mai relevante informații ale companiei pentru piața locală.

Fanii Facebook Bridgestone România vor avea acces la conținut video exclusiv Bridgestone, lansări de produse inovative și evenimente ale industriei, precum și competiții, sugestii și sfaturi de la experți de renume mondial.

Bridgestone și-a lansat pagină de Facebook în România

Era digitală este tot mai proeminentă și asta se reflectă și în inițiativele de marketing ale Bridgestone, ca o combinație de activități tradiționale și digitale. Am observat din experiența noastră pe piața locală că social media devine un canal eficient de comunicare cu clienții, motiv pentru care ne-am dorit să îi ținem informați și să le fie ușor să intre în dialog cu noi prin Facebook, a declarat Daniela Martinez, PR & Communication Manager, Bridgestone South Region.

Bridgestone își dorește să consolideze prezența solidă în România și să recompenseze clieții loiali ai brandului, precum și să atragă noi fani, prin oferirea unui conținut premium care să se potrivească stilului de viață al consumatorului român și nevoilor sale.

Pagina de Facebook Bridgestone România se alătură altor 10 pagini europene de Facebook ale mărcii japoneze din țări precum Marea Britanie, Italia, Germania, Spania, Franța, Polonia, Portugalia, Irlanda, Danemarca și Suedia.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Follow #infotrucker