Știri

Bridgestone VHS2 ridică ștacheta pentru toate tipurile de teren

Bridgestone și-a extins gama premium de anvelope On-Off-Road pentru automacarale prin introducerea modelului VHS2 (V-steel Highway Service 2), lansat în cadrul Bauma 2016.

Anvelopele au fost construite pentru a asigura durabilitate extinsă, dar și pentru a garanta succesul investiției pentru toate tipurile de automacarale. Bridgestone a proiectat noul VHS2 pentru reale performanțe premium, oferind durabilitate sporită și uzură lentă, stabilitate la viteze mari și zgomot redus în timpul funcționării.

În comparație cu precedentul model VHS, noul Bridgestone VHS2 oferă o durată de viață cu 10% mai mare a benzii de rulare și rezistență sporită la uzura neregulată. Viața benzii de rulare a fost extinsă prin utilizarea de materialele cu tehnologie avansată de la Bridgestone și prin designul îmbunătățit al benzii de rulare, în timp ce designul carcasei a fost optimizat pentru a oferi o distribuție egală a presiunii pe sol pentru o uzură mai uniformă.

Bridgestone VHS2 ridică ștacheta pentru toate tipurile de teren

Performanță excelentă pe șosea
Odată ce VHS părăsește terenul accidentat și se întoarce pe drum, oferă o călătorie comfortabilă și silențioasă cu stabilitate la viteze mari, datorită designului închis al umărului anvelopei. Secvența variabilă a profilului ajută la reducerea zgomotului anvelopei la viteze mari.

VEZI ȘI: Noi interdicții pentru camioane din Austria

Folosind tehnici avansate de construcție dezvoltate de Bridgestone, VHS2 combină cu succes performanțele on si off road într-un pachet ușor, adăugând eficiență operațională în ecuație.

Bridgestone VHS2 este disponibil în dimensiunea 445/95R25 (cu indice de sarcină 174) din aprilie 2016.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button