Bridgestone vizează deținăorii de flote la IAA Hanovra 2014

Bridgestone, producător numumărul unu de anvelope din lume, va prezenta produsele sale, sisteme și servicii la cea de-a 65-a ediția a IAA Hanovra, între 25 septembrie și 2 octombrie 2014. În cei 300 mp de stand din Hala 16, Bridgestone va prezenta programul reînoit Total Care, un instrument de reducere a costurilor pentru flote. Operatorii de flote care vor vizita standul vor putea vedea cele mai noi anvelope dedicate autocamioanelor, autobuzelor, autocarelor și marca Bandag de reșapate. De asemenea, vor putea vedea care nivel al Total Care Truck li s-ar potrivi cel mai bine.

Reduce costurile de operare
Caracteristica principală a standului Bridgestone este, prin urmare, programul Total Care – anvelope pentru flote, care se compune din trei componente:
1. Total Life – construit în jurul anvelopelor noi premium Bridgestone și reșapate Bandag pentru a reduce costului/km în ciclul de viață complet al anvelopei.
2. Servicii totale – servicii de întreținere și de asistență profesionale ce oferă operatorilor de flote pentru a ține camioanele la eficiență maximă.
3. Sisteme totale – instrumente de monitorizare și de urmărire a anvelopelor, care ajuta la reducerea costurilor prin furnizarea unei imagini mai clare a stării anvelopelor flotei la orice moment.

Bridgestone vizează deținăorii de flote la IAA Hanovra 2014

Bridgestone vizează deținăorii de flote la IAA Hanovra 2014

Fiecare dintre aceste pachete de servicii oferă o soluție eficientă pentru reducerea costurilor totale de operare ale flotei. Pe un ecran în cadrul standului vor rula imagini cu cele mai noi sisteme Bridgestone precum R-DRIVE 001 și Bandag R-DRIVE 001 versatile, durabile și cu consturi reduse per km.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.