Bring Norway Post își reînnoiește flota cu 130 de camioane Scania

Bring Norway Post își reînnoiește flota cu 130 de Scania
Până în martie 2017, compania de poștă și logistică Bring Norway Post va achiziționa 130 de camioane Scania pentru distribuție.

În prezent, furnizorul de servicii de curierat Bring Norway Post operează în Norvegia un parc de 950 de camioane, aflându-se în plin proces de modernizare a acestuia.

Bring Norway Post își reînnoiește flota cu 130 de camioane Scania

Conform oficialilor, pentru companie este foarte important să aibă o flotă actualizată cu cele mai mici emisii poluante, având în vedere că distribuția se realizează și în medii urbane.

Noile camioane Scania ce urmează a fi livrate până în martie 2017, sunt fiabile, oferind astfel o calitate superioară a livrărilor, atât în beneficiul companiei cât și al clienților săi.

Camioane sunt echipate cu motoare Euro VI și pot fi operate cu HVO, motorina sintetica obținută prin hidrotratarea materialelor regenerabile prime, cum ar fi grasimile vegetale si animale sau a uleiului de rapita.

Utilizarea motorinei HVO are un potențial mai mare de reducere a emisiilor de carbon cu până la 90 de procente.

VEZI ȘI: Scania S 500 a câștigat testul comparativ 1.000 Point Test

Camioanele Scania comandate de Bring cuprind un spectru larg de specificații ce variază de la P 280 (280 CP) camioane de distribuție urbană și regională până la autotractor Scania R 520 Topline.

Toate camioanele sunt din generația veche de modele care se produce în paralel cu noul Scania.

 

Follow #infotrucker