Broshuis a anunțat că va participa la Truckstar Festival 2019

Broshuis a anunțat că va participa la Truckstar Festival 2019
Pentru Truckstar Festival 2019, olandezii de la Broshuis vor organiza un convoi format din peste 100 de ansambluri de transport special.

Producătorul olandez de trailere Broshuis și-a anunțat participarea la Truckstar Festival 2019 din Assen (Olanda), urmând să organizeze un convoi format din peste 100 de ansambluri de transport special, încărcate cu marfă.

Broshuis a anunțat că va participa la Truckstar Festival 2019

În câteva săptămâni, mai exact în ultimul weekend din luna iulie, pe TT Circuit din Asssen se va desfășura cea de-a 39-a ediție a trandiționalului Truckstar Festival, unul din cele mai importante evenimente europene dedicate pasionaților de camioane.

Un obișnuit al acestui festival, producătorul olandez de trailere Broshuis va putea fi găsit în zona ‘Oude Noordlus’, acolo unde se află Orașul Broshuis.

Participarea în cadrul Truckstar Festival reprezintă o bună oportunitate pentru producătorul olandez de a-și prezenta întreaga gamă de modele dedicate transportului greu.

În acest an, Broshuis vrem să organizeze un convoi de peste 100 de ansambluri de transport care să călătorească de la Kampen spre Assen. Astfel că, o vizită în zona de transport special merită cu siguranță.

VEZI ȘI: Platforma TruckStore a fost lansată oficial pe piața din România

Convoiul va putea fi admirat și fotografiat de-a lungul N50 și A28.

În cadrul festivalului vor fi acordate trei premii: cea mai frumoasă marfă, cel mai bun trailer și cel mai bun camion. Toți vizitatorii pot vota în timpul festivalului.

Toți cei care votează vor avea șansa de a câștiga o excursie VIP la evenimentul de casă Broshuis din ianuarie 2020.

Follow #infotrucker