Trailer

Broshuis își extinde facilitatea de producție a trailerelor din Olanda

Broshuis, lider în segmentul trailerelor, a semnat contractul de achiziție a unui teren vast în Kampen, pentru a extinde facilitatea de producție și a consolida prezența sa în regiune.

În luna aprilie, Broshuis a oficializat extinderea afacerii sale printr-un contract de achiziție a 40.000 mp de teren pe Genuakade, în zona Zuiderzeehaven.

Achiziția marchează o creștere extraordinară a companiei, care necesită mai mult spațiu pentru a răspunde cererii în creștere de trailere.

Primarul Sander de Rouwe și consilierul pentru afaceri economice Bas Woning au fost prezenți la ceremonie, subliniind importanța acestui moment pentru economia locală. Pieter-Bas Broshuis, reprezentantul celei de-a patra generații a afacerii de familie, a semnat contractul, marcând exact 30 de ani de când a preluat conducerea companiei de la tatăl său.

Cu acest teren, putem construi un viitor luminos și de succes, a declarat Pieter-Bas, reflectând optimismul și încrederea în direcția companiei.

Deși construcția pe noul teren nu va începe imediat din cauza congestiei rețelei, terenul va fi folosit temporar pentru depozitarea trailerelor finite. Aceasta va permite extinderea facilităților de producție existente pe Industrieweg, unde compania deține deja 100.000 mp.

Această expansiune este alimentată de încrederea clienților și de succesul trailerelor cu mai multe axe, care au contribuit la creșterea vânzărilor. Cu această nouă achiziție, Broshuis își consolidează angajamentul de a servi clienții din domeniul civil și al proiectelor cu eficiență și inovație sporite.

Din aceeași categorie...

Back to top button