ȘtiriTrailer

Broshuis va livra 200 de trailere cu axe pendulare armatei americane

Olandezii de la Broshuis vor demara producția a aproximativ 200 de trailere cu axe pendulare pentru armata Statelor Unite ale Americii.

La scurt timp de la primirea acestei comenzi, o serie de clienți au fost speriați de faptul că livrările vor fi întârziate, însă Broshuis a venit cu o serie de declarații care să-i liniștească pe aceștia.

Broshuis va livra 200 de trailere cu axe pendulare armatei americane

Compania dispune de o serie de linii pe care le folosesc pentru proiecte speciale, iar acestea din urmă vor fi utilizate pentru finalizarea celor 200 de trailere cu axe pendulare pentru armata Statelor Unite. În acest fel, Broshuis spune că toate comenzile venite din partea clienților civili vor fi livrate la timp.

VEZI ȘI: Începe construcția primilor 13 kilometri ai autostrăzii Sibiu – Pitești

Armata are nevoie de calitate de top, motiv pentru care, alături de testele convenționale au fost introduse și alte sesiuni gândite special pentru noile proiecte. Dezvoltarea acestor teste de calitate au fost realizate de experți în conformitate cu cererile din caietul de sarcini.

Companiile de transport agabaritic sau construcții n-au decât să se bucure, pentru că aceste teste vor fi implementate pentru toate comenzile, implicit și pentru ale lor. Altfel spus, calitatea produselor Broshuis va crește.

Prin această informare, Broshuis Holland vrea să-i asigure pe clienții civili că odată cu comanda primită din partea armatei, produsele vor fi și mai bune, iar livrările vor fi realizate conform planificărilor inițiale.

Din aceeași categorie...

Back to top button