ȘtiriTop NewsTrailer

Broshuis, victima unui atac cibernetic de tip ransomware

Producătorul olandez de trailere Broshius a anunțat că a fost victima unui atac cibernetic de tip ransomware.

În dimineața zilei de 29 ianuarie, Broshuis a fost victima unui atac ransomware, detecta de departamentul IT al producătorului olandez. Conform Broshuis, o terță parte neautorizată a accesat forțat sistemele sale, timp în care atacatorii au criptat și, posibil, furat date.

Broshuis, victima unui atac cibernetic de tip ransomware

Imediat după detectare, compania a luat măsurile necesare pentru a izola atacul și a minimiza orice impact negativ. În acest moment natura și amploarea datelor afectate sunt încă necunoscute.

Împreună cu o parte externă specializată, Broshuis investighează ce date au fost afectate de atac, cauza și efectul pe care acesta îl are asupra angajaților, clienților, furnizorilor și afacerii. Compania spune că este în contact cu autoritățile olandeze și a anunțat Autoritatea Olandeză pentru Protecția Datelor.

VEZI ȘI: TIP Trailer livrează 1.009 semiremorci către DHL Freight Nordic

„Siguranța și transparența sunt valorile de bază la Broshuis. Înțelegem că situația actuală dă multă incertitudine și regretăm profund acest lucru”, scrie compania într-un comunicat de presă.

Broshuis își asigură clienții și furnizorii că lucrează constant pentru a menține și îmbunătăți siguranța, inclusiv digital. „Vom folosi acest eveniment pentru a învăța și a ne îmbunătăți în continuare. Desigur, vom păstra o comunicare strânsă cu Dvs. odată ce noi informații relevante vor fi disponibile.”

Din aceeași categorie...

Back to top button