22 de camioane implicate într-un accident rutier în lanț pe o autostradă în Bulgaria

Bulgaria: 22 de camioane implicate într-un accident rutier în lanț
Nerespectarea distanței la condițiile meteo (ceață densă) a provocat un accident rutier în lanț pe o autostradă din Bulgaria, în care au fost implicate 22 de camioane care se deplasau în convoi.

Vineri, 3 aprilie, în jurul orei 7:00 dimineață, 22 de camioane au fost implicate într-un accident rutier în lanț pe autostradă între Simeonovgrad și Harmanli (km 66), a raportat Ministerul Afacerilor Interne din Bulgaria.

22 de camioane implicate într-un accident rutier în lanț pe o autostradă în Bulgaria

Cele 22 de camioane se deplasau în convoi spre punctul de frontieră Kapitan Andreevo dintre Bulgaria și Turcia, însoțite de către poliția rutieră bulgară.

VEZI ȘI: Șoferii de camion sunt obligați să completeze o declarație pentru a intra în Italia

Pe lângă camioane, în accident au mai fost implicate autoturisme, vehicule ale poliție rutiere, dar și ale autorității de control a traficului de mărfuri din Bulgaria, care însoțeau convoiul.

La fața locului au fost desfășurate mai multe vehicule de pompieri, poliție și asistență rutieră.

Din informațiile publicate de Poliția Rutieră din Bulgaria, în urma impactului doi șoferi de camion și-au pierdut viața, iar alte șase persoane au fost rănite, fiind în afara oricărui pericol. Camioanele au fost tractate într-o parcare din apropiere urmând să fie verificate de o echipă de anchetă formată din mai mulți experți.

În cauză, a fost deschis un dosar penal pentru omor din neglijență a mai multor persoane, a mai comunicat poliția bulgară.

Follow #infotrucker

2 comentarii

  1. Marcvio

    05/04/2020 at 10:37 AM

    Cu o zi înainte de accident am trecut și eu pe acolo. E ușor de dat vina pe șoferii care nu respectă distanța. Dar de polițiștii care m-au depășit în timp ce mă aflam în același tip de convoi și-mi atrăgeau atenția că trebuie să țin aproape de camionul din față ce spuneți?

  2. Paul

    10/04/2020 at 7:24 AM

    Bulgari,prosti la fel ca și poliția locală a noastră, de vina e poliția bulgară,care nu știe să ducă camioanele în convoi. La fel fac si SLOVENI. Așa cum și la noi opresc polițiști locali camioanele unde le vine lor bine ca cică e STARE de urgență.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.