Știri

BursaTransport premiată la Belgrad în cadrul Business Partner

La mijlocul lunii iunie a fost organizat la Belgrad în Serbia, prestigiosul eveniment anual Business Partner Award. Evenimentul organizat pentru prima dată în1994, de compania Mass Media International din Belgrad, a devenit o traditie respectată și apreciata în cadrul publicului său specializat si a oamenilor de afaceri din Serbia.

Printre companiile premiate în cadrul Business Partner Award s-a numarat si Dacoda Soft, firmă ce administrează site-ului BursaTransport. Premiul Regional Business Partner este acordat companiilor care au demonstrat în activitatea desfășurată excelență in afaceri, responsabilitate, etica, dezvoltând totodată relații de business în regiune.

Premiul reprezintă eforturile intreprinse de BursaTransport în 2014 în Serbia, incluzând dezvoltarea sub brandul 123cargo a unei versiuni internationale a BursaTransport, cea mai populară aplicație de tipul bursă de transport din România, negocierea unui parteneriat cu Asociația Națională „Transport & Logistics”, participarea la târgul de transport TIL 2014 și vizite la principalele companii de expediție sârbești.

Ca planuri pe termen mediu și lung, compania Dacodasoft dorește să dezvolte în continuare brand-ul 123cargo în Europa de Est pentru a forma o piață comună regională de transport.

Din aceeași categorie...

Back to top button