Știri

Bușon de rezervor conectat la o alarmă sonoră de 125 dB

Compania franceză AddSecure, specializată în sisteme de securitate pentru transportatori, adaugă o funcție antifurt de combustibil la oferta sa prin lansarea unui bușon de rezervor cu alarmă.

Compatibil cu toate tipurile de camioane, noul bușon de rezervor este conectat la o sirenă cu un volum de 125 dB, care se activează la orice încercare neautorizată de deschidere a rezervorului camionului.

Bușon de rezervor conectat la o alarmă sonoră de 125 dB

De asemenea, noul bușon de rezervor încorporează un LED de notificare a stării de monitorizare a rezervorului. Soluția include un ecran de protecție care împiedică furtul din rezervor chiar și atunci când acesta este deschis. AddSecure enumeră câteva elemente de siguranță, precum ascunderea sirenei de alarmă sub cabina camionului, conectarea cu cablu suplimentar și, de asemenea, acoperirea acesteia cu o plasă de protecție în partea inferioară.

VEZI ȘI: Noul motor Scania DC13 este „Diesel Of The Year 2023”

Când vine vorba de dezactivarea alarmei, acest lucru ar trebui să se întâmple doar în două situații. În primul rând, șoferul va putea să dezactiveze alarma timp de 30 de minute prin intermediul unei aplicații pentru smartphone și a unui sistem Bluetooth, pentru a putea alimenta cu combustibil. A doua funcție este însă dezactivarea automată a alarmei după ce contactul este pus, astfel încât alarma să nu se declanșeze.

„În contextul creșterii costurilor cu combustibilul și al intensificării furturilor, noua soluție Fuel Cap le permite transportatorilor să își securizeze rezervoarele. Pe baza studiilor de caz ale clienților, rentabilitatea investiției este mai mică de 12-15 luni, iar acest dispozitiv oferă un beneficiu real în ceea ce privește profitabilitatea și eficiența operațională”, spune Olivier Datry, vicepreședinte Smart Transport, AddSecure France.

Din aceeași categorie...

Back to top button