Bus

BusStore a împlinit 10 ani de activitate

BusStore, divizia Daimler Buses care se ocupă de vânzarea de autobuze second hand, a împlinit 10 ani de la începerea activității.

În februarie 2014, în urmă cu exact 10 ani, Centrul din Neu-Ulm, primul și cel mai mare din rețeaua BusStore, și-a deschis porțile. Cu alte 25 de locații în 23 de țări europene, BusStore poate acum să privească înapoi la progresul înregistrat de la înființare: marca de autobuze rulate a Daimler Buses a devenit liderul pieței europene și și-a extins continuu atât rețeaua, cât și gama de servicii.

”În ultimii zece ani, am dezvoltat un model de afaceri viabil, cu angajați motivați, parteneri loiali și relații de încredere cu clienții, care oferă o valoare adăugată unică pentru toți cei implicați în afacerea cu autobuze rulate. În viitor vom lansa și o ofertă second-hand pentru autobuze cu propulsie alternativă și servicii precum determinarea rapidă a valorii reziduale pentru vehiculele eCitaro”, a declarat Till Oberwörder, CEO al Daimler Buses.

Daimler Buses a prezentat marca BusStore pentru prima dată la târgul Busworld din 2013. Premiera reală și oficială a noii mărci comerciale a avut loc odată cu deschiderea Centrului Neu-Ulm BusStore, în 2014. Primele 12 locații din Europa au devenit acum 25. Iar rețeta funcționează: peste 3.500 de clienți mulțumiți din 54 de țări au fost deja cuceriți de vehiculele și serviciile BusStore în cei zece ani de activitate. Și gama de servicii a evoluat: astăzi, variază de la vânzări și finanțare până la clasificarea vehiculelor și garanție, contracte de service pentru vehicule rulate recente și oferte flexibile de leasing.

VEZI ȘI: 40 de autobuze Citaro hybrid livrate în Roma

Extinderea BusStore a început cu Germania, Franța, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Italia, Cehia, Austria, Polonia, Belgia, Elveția, Olanda, Danemarca și Suedia. În anii următori, BusStore și-a extins rețeaua în Slovacia, Ungaria, Letonia, Slovenia, Croația și Grecia. În ultimii cinci ani, noi filiale au fost înființate în România, Bulgaria, Finlanda și Luxemburg.

Autobuzele și autocarele mărcilor Mercedes-Benz și Setra au fost în centrul atenției gamei BusStore de la bun început și până în prezent reprezintă mai mult de trei sferturi din toate achizițiile și vânzările. În plus, toate mărcile comune de autobuze pot fi găsite în listele de vânzări.

Toate autobuzele vândute în Europa sunt supuse unor verificări de calitate și clasificate în trei categorii de calitate: Gold (calitate excelentă), Silver (calitate bună) și Bronze (calitate de încredere).

  • Gold: Vechimea vehiculului de până la patru ani, kilometraj până la 400.000 km, recondiționare vizuală de înaltă calitate la interior și exterior, banda de rulare a anvelopei de cel puțin 60% din cea nouă, inspecție tehnică valabilă, contract de service Omniplus posibil la cerere. Garanția BusStore este disponibilă pentru modelele Mercedes Benz și Setra din 2017.
  • Silver: Vechimea vehiculului de până la șase ani, kilometraj până la 600.000 km, vehiculele sunt funcționale și recondiționate vizual, banda de rulare a anvelopei de cel puțin 50% din starea nouă, inspecție tehnică valabilă. Garanția BusStore este disponibilă și pentru autobuzele Mercedes-Benz și Setra din categoria Silver.
  • Bronze: Inspecția tehnică a fost efectuată în conformitate cu standardele BusStore, vehiculele sunt funcționale și curățate temeinic.

Din aceeași categorie...

Back to top button