Sustenabilitate

BYD a ales primul dealer de camioane electrice din Olanda

BYD a desemnat Bluekens EV ca primul său partener de vânzări și service pentru camioane electrice din Olanda.

Bluekens EV face parte din Bluekens Group, care vinde în Olanda camioane Volvo și Renault și utilitare Renault. Compania comercializează deja din 2007 autobuze electrice BYD.

BYD a ales primul dealer de camioane electrice din Olanda

Bluekens EV va fi responsabil pentru întreaga gamă de operațiuni BYD, începând de la vânzarea și servisarea camioanelor, furnizarea soluțiilor de încărcare, administrarea flotelor și soluții de leasing pentru clienții din vestul, centrul și sud-vestul Olandei.

NYD are o experiență de peste 25 de ani în dezvoltarea și producția de vehicule electrice. În Europa, producătorul chinez a livrat deja sau a primit comenzi pentru peste 2.000 de autobuze electrice. Compania mai vinde stivuitoare electrice în 11 țări.

VEZI ȘI: Totul despre camionul electric Mercedes eActros

”Suntem mândri să fim primul partener al BYD pentru camioane electrice în Olanda. Vanurile și camioanele electrice BYD sunt deosebit de eficiente pentru activitățile comercianților cu amănuntul și furnizorilor de servicii poștale, de curierat sau de servicii logistice”, a declarat Gert-Jan Jonker, Director General al Bluekens EV.

BYD va comercializa în Olanda vanul electric ETP 3 (2,4 tone) și camionul electric ETM 6 (7,49 tone). Producătorul mai are în gamă un camion electric de 19 tone, ETH 8, ale cărui vânzări vor începe în curând.

BYD a livrat deja primele camioane ETM6 către clienți din Olanda: Top Delivery Services (TDS) și HAVI Logistics.

Din aceeași categorie...

Back to top button