Bus

BYD va produce autobuze electrice în Spania, în parteneriat cu Castrosua

BYD a semnat un acord cu carosierul Castrosua pentru a produce în Spania autobuze electrice de 12 metri lungime personalizate pentru piața locală.

Modelul electric BYD-Castrosua va dispune de un șasiu BYD și caroseria Castrosua NELEC. Parteneriatul strategic dintre cele două companii vizează producția de autobuze care să îndeplinească cerințele pieței spaniole.

BYD va produce autobuze electrice în Spania, în parteneriat cu Castrosua

Inițial, colaborarea se va concentra pe autobuzele din Clasele I și II, pentru aplicații urbane și navetă. Acordul va oferi și servicii comune post-vânzare, precum și furnizarea de piese de schimb.

Primul autobuz electric BYD-Castrosua este deja în faza de dezvoltare și va fi curând pentru operațiuni, conform regulamentelor CE. El va utiliza cel mai nou șasiu BYD, cu autonomie mai mare și baterie cu durată de viață optimizată.

VEZI ȘI: BYD a prezentat camioanele electrice ETM6 și ETH8

”Este o mare onoare pentru BYD de a aduce tehnologia de top la nivel mondial în Spania și să înceapă acest parteneriat cu un carosier de top. Apreciem acest parteneriat local care ne permite să producem în Spania produse perfect adaptate pentru clienții spanioli”, a declarat Javier Contijoch, vicepreședinte de Vânzări Autobuze al BYD Europe.

”Pentru grupul Castrosua este o onoare de a intra într-un parteneriat strategic cu un producător renumit de autobuze electrice. Cele două companii își vor combina punctele forte cu obiectivul de a le oferi clienților soluții electrice inovatoare și foarte personalizate”, a spus și Beatriz Castro, CEO al Castrosua Group.BYD va produce autobuze electrice în Spania, în parteneriat cu Castrosua

Din aceeași categorie...

Back to top button