Stiai ca

Cabină DAF XF Super Space transformată în rulotă

O proiect suprinzător circulă de câteva zile pe internet: o rulotă artizanală construită dintr-o cabină DAF XF Super Space.

Protagonista acestei știri este o cabină DAF XF Euro 6, abandonată în curtea fabricii în așteptarea reciclării. Se pare că ea avea un defect de fabricație sau a suferit o daună chiar înainte de a părăsi fabrica.

Cabină DAF XF Super Space transformată în rulotă

Unul dintre angajații fabricii, olandezul Hans van Loon, a făcut o cerere pentru a achiziționa cabina, pentru a o salva de la distrugere. Când cererea i-a fost aprobată, el a montat cabina pe un șasiu gata construit, cu două axe, care poate susține o rulotă de până la 3,5 tone.

Cabină DAF XF Super Space transformată în rulotă

Cabina a fost montată cu spatele la direcția de mers, iar greutatea totală a remorcii este de 1,4 tone. Remorca inedită, tractată de un autoturism compact Hyundai i30, nu este nici cea mai silențioasă, nici cea mai economică din segment.

VEZI ȘI: Șoferul unui camion imobilizat în Norvegia a plecat la pescuit

Proprietarul însuși a declarat că o viteză de croazieră rezonabilă este de 70 km/h. La polul opus, ai loc suficient pentru bagaje și un interior deja amenajat pentru a dormi confortabil doi adulți, la un preț relativ mic.

În plus, atunci când a plecat cu ea în vacanță, olandezul a stârnit un interes uriaș atât pe drum, cât și la locurile de campare.

Din aceeași categorie...

Back to top button