Camioane

Cabină XXL și pentru noua generație de camioane Volvo

Noile modele de camioane Volvo FH și Volvo FH16 vor putea fi echipate și cu cabina Globetrotter XXL, cea mai mare cabină de camion disponibilă în prezent pe modelele europene.

Producția de serie a noilor generații de camioane Volvo a fost lansată recent, iar acum au apărut și primele imagini cu versiunea de cabină XXL. Cea mai mare cabină europeană este montată aici pe un model FH16 750 8×4 pentru transporturi grele.

Cabină XXL și pentru noua generație de camioane Volvo

O altă noutate este grila alternativă a modelului FH16, mai puțin lucioasă, specifică modelelor de construcții. Dacă alegeți această versiune, grila vine cu foarte puține detalii cromate și foarte mult plastic negru. De asemenea, bara de protecție este una specifică sectorului de construcții, mai voluminoasă și mai robustă.

VEZI ȘI: Transmisia I-Shift de la Volvo Trucks a împlinit 20 de ani

Proiectată inițial pentru piața australiană, cabina Globetrotter XXL a fost obținută prin mutarea peretelui din spate cu 25 de centimetri înapoi. Cabina a fost consolidată cu ajutorul unor montați suplimentari, pentru a îndeplini standardele stricte de siguranță ale suedezilor.

Rezultatul este unul dintre dintre cele mai generoase spații de odihnă din industrie. Patul este cu 13 centimetri mai lung și cu 25 de centimetri mai lat decât cel al versiunii normale FH. De asemenea, sertarele de sub pat și de deasupra acestuia sunt mai spațioase, datorită creșterii lungimii.

noul Volvo FH16 cabina XXL

Sursa foto: iepieleaks

Din aceeași categorie...

Back to top button