Cabinele Scania produse la Oskarshamn vor fi transportate și feroviar

Cabinele Scania produse la Oskarshamn vor fi transportate și feroviar

Fabrica de cabine Scania din Oskarshamn a semnat o scrisoare de intenție cu municipalitatea gazdă în vederea utilizării din ce în ce mai mult a transportului feroviar.

În 2016, Scania inaugura la Oskarshamn cea mai modernă instalație de producție a cabinelor pentru noua generație de camioane, echipată cu aproape 300 de roboți industriali.

După ce acestea sunt produse, cabinele Scania sunt livrate către fabricile de asamblare a șasiurilor din Angers (Franța), Södertälje (Suedia) și Zwolle (Olanda).

VEZI ȘI: Colecția de camioane miniaturale a brazilianului Andreson Ramos

Doarece dorește să fie percepută drept un punct de referință pentru transportul durabil, Scania nu se poate baza exclusiv pe transportul rutier al componentelor, examinând și posibilitatea de a folosi mai mult transportul combinat.

Deși nu este implicată în mod direct în terminalul de transport combinat din Oskarshamn, aceasta susține ideea ca bază ce permite ca o mare parte a transportului să fie urcat pe calea ferată.

În paralel, Scania a subliniat importanța modernizării infrastructurii rutiere către și dinspre fabrică sa de cabine și centru logistic.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.