Bus

Călătorii în intimitate la bordul unui Setra cu geamuri fumurii

Pentru a oferi clienților săi intimitate în timpul călătoriilor, Omnibusbetrieb Nees GmbH și-a reînnoit flota cu un autocar turistic de lux Setra S 515 HD ComfortClass echipat cu geamuri fumurii.

Vopsit neagru metalizat, autocarul Setra S 515 HD cu două axe este propulsat de motorul OM 470 de 10,7 litri care dezvoltă 460 CP și un cuplu maxim de 2.200 Nm.

Călătorii în intimitate la bordul unui Setra cu geamuri fumurii

Acesta este configurat cu 49 de locuri și va fi utilizat în numele clienților privați, al companiilor, al agențiilor de evenimente sau al serviciilor de limuzine, care-l rezervă. De asemenea, autocarul va fi utilizat pentru excursii exclusiviste, transferuri la târguri comerciale sau tururi de cumpărături și de vizitare a obiectivelor turistice din întreaga Germanie.

VEZI ȘI: Renault Trucks prezintă designul modelelor electrice T și C

Printre clienții companiei cu sediul în Krombach, Bavaria, se numără Banca Centrală Europeană (BCE), Parlamentul European și parlamentele landurilor Bavaria și Turingia.

Călătorii în intimitate la bordul unui Setra cu geamuri fumurii

Pe lângă S 515 HD ComfortClass, Omnibustbetrieb Nees GmbH are în parcul său auto și vehicule Setra MultiClass – care, printre altele, sunt folosite și ca parte a serviciului de transfer de înaltă clasă.

De exemplu, un S 415 LE business cu scaune de călătorie confortabile oferă elemente inclusiv o ambianță elegantă pentru transferurile de la aeroport și târguri.

Din aceeași categorie...

Back to top button