AnvelopeTop News

Calculator de consum: ce anvelope sunt mai bune pentru un anumit camion

Selecția anvelopelor este foarte importantă și pentru reducerea emisiilor de CO2.

Continental a adăugat un calculator de consum și emisii de CO2 în oferta sa online. Noul instrument este proiectat pentru a le permite operatorilor de flote să calculeze cât pot economisi dacă aleg anvelopele potrivite pentru activitatea lor.

Dezvoltarea noului calculator se bazează pe metoda de calcul VECTO. Pe microsite, utilizatorii vor descoperi cum funcționează VECTO și pot afla ce influență are rezistența la rulare asupra consumului de carburant și a costurilor asociate.

Calculator de consum: ce anvelope sunt mai bune pentru un anumit camion

Acest calculator de consum oferă o imagine clară a diferențelor dintre anvelope în ce privește consumul și emisiile de CO2. Aceasta arată cât de importantă este selectarea anvelopelor potrivite pentru profilul misiunilor vehiculului.

”Recomandăm anvelope diferite pentru transporturi pe distanțe lungi de cele pentru distribuție regională. Alegerea anvelopelor face o diferență decisivă, iar sustenabilitatea a devenit un factor cheie în deciziile clienților”, a declarat Enno Straten, responsabil de marketing pentru anvelope de înlocuire la Continental EMEA.

VEZI ȘI: Actualizare de software pentru tahografele inteligente VDO DTCO 4.0

Platforma Tire Finder ajută managerii de flotă să aleagă anvelopele potrivite pentru operațiunile lor. Cerințele de bază sunt analizate în doi pași, iar apoi se face o linie de anvelope potrivită.

În primul pas, instrumentul face o diferență între consumul și kilometrajul anvelopelor. Al doilea pas ia în calcul profilul misiunii (dacă vehiculul circulă preponderent pe autostradă sau drumuri regionale, pe distanțe lungi sau face livrări pe distanțe scurte).

Tire Finder informează clienții despre portofoliul de anvelope și caracteristicile fiecărui model. Clientul poate decide apoi ce tip de anvelopă este cel mai potrivit pentru activitatea sa.

Din aceeași categorie...

Back to top button