InfoTechȘtiriUtil

Calculează-ți singur Costul Total de Operare (TCO)

Dacă în perioada de boom economic, costul total de operare sau TCO-ul cum mai este cunoscut, nici nu conta în derularea unei afaceri indiferent că vorbim de transport, agricultură sau construcții, iată că, în prezent, tot mai mulți clienți sunt interesați să devină mai profitabili.

Costul total de operare sau TCO-ul cum mai este cunoscut, reprezintă costul total al deținerii unui vehicul comercial pe întreagă durata de viață a acestuia. Menținerea sub control a acestui indicator important este adesea o sarcină complexă dar de cele mai multe ori este o strategie benefică pentru oricine activează pe piața de transport și nu numai, costul total de operare aplicându-se și în agricultură sau construcții, spre exemplu.

Din acest motiv, Iveco, unul din producătorii de vehicule comerciale care pun un foarte mare accent pe acest important indicator, a dezvoltat un calculator care ajută operatorii de flote la calcularea și sincronizarea cheltuielilor oferind un tablou complet asupra cheltuielilor de operare ale vehiculului.

Calculează-ți singur Costul Total de Operare (TCO)

Pe baza introducerii unor parametrii, de care depinde costul total de operare, precum greutatea netă, rata dobânzii, valoare reziduală, ani de utilizate, rulaj pe an, cosum de combustibil, pret carburant, consum AdBlue, cost și durată anvelope, mentenență și reparații, salariu șofer, taxe și asigurare, calculatorul interpreteaza costul total de operare pentru un vehicul.

În România, Iveco și Ivedco Bus sunt reprezentate de Iveco Truck Services, dealer de proprietate al producătorului italian de vehicule comerciale.

Nu uitați! Producătorii de vehicule comerciale, anvelope, lubrifianți sunt direct interesați să fiți profitabili, fapt pentru care vă recomadăm să consultați instrumentele pe care aceștia le pun la dispoziție, mai ales că sunt cu titlu gratuit.

Până atunci însă, poți descărca revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau poți intra pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Din aceeași categorie...

Back to top button