Calculele de încărcăre pe axe mai simple cu NoVAB 3.0 de la Nooteboom

Calculele de încărcăre pe axe mai simple cu NoVAB 3.0 de la Nooteboom
Aplicația NoVAB 3.0, cea mai nouă versiune a programului dezvoltat de Nooteboom pentru calcularea optimă a încărcărilor pe axe.

Programul Nooteboom Vehicle Axle Load Calculation (NoVAB) a fost lansat de Nooteboom încă de acum 20 de ani. Compania olandeză a reușit să revoluționeze sectorul de transport agabaritic, iar acum, a anunțăt introducerea pe piață a versiunii NoVAB 3.0.

Calculele de încărcăre pe axe mai simple cu NoVAB 3.0 de la Nooteboom

Programul dezvoltat calculează poziția optimă a încărcăturilor care urmează să fie urcate, astfel încât, greutatea pe axă să nu fie depășită. Programul este capabil să ofere mai multe rezultate în funcție de tipul încărcăturii ce urmează a fi transportată.

Utilizatorii pot folosi o gamă variată de vehicule predefinite în baza de date, dar vor putea opta și pentru personalizarea platformei de încărcare în funcție de spațiul și masa disponibile.

Noul sistem NoVAB 3.0 vine cu o versiune cu stocare în Cloud, motiv pentru care clienții nu își vor mai face probleme cu privire la update-urile de software.

Vehiculele predefinite disponibile pot fi selectate într-un mod extrem de simplu și mai apoi adăugate în flota personală, astfel încât încărcările viitoare să fie mult mai simple.

VEZI ȘI: Kögel Box Light, o semiremorcă cu 3 axe fabricată din materiale ușoare

În cazul în care este nevoie încărcarea unei remorci speciale, programul oferit de Nooteboom suportă și desene cu extensie .png sau .jpeg.

Prețul de utilizare a programului NoVAB 3.0 este cuprins între 59 de euro pentru 3 luni și 299 de euro pentru un an întreg și maxim 5 utilizatori. Cei interesați, pot testa gratuit aplicația pentru 3 zile.

Calculele de încărcăre pe axe mai simple cu NOVAB 3.0 de la Nooteboom

Pentru ca fiecare transportator să se convingă de noile resurse ale aplicației NoVAB 3.0, producătorul a pregătit și o serie de clipuri video în care explică diverse modalități de introducere a datelor/trailerelor/coletele pentru încărcare. Acestea pot fi urmărite accesând – https://youtu.be/INWZqA0z2fU

Follow #infotrucker