Camera Viitorului, proiectul Scania pentru dezvoltarea unor idei noi

Camera Viitorului, proiectul Scania pentru dezvoltarea unor idei noi

Scania a creat Camera Viitorului, unde experții și vizionarii săi se vor întâlni și vor face schimb de idei cu privire la tendințe și viziuni cu voci externe precum cercetători și videografi și scriitori.

Scania vrea să împărtășească mai mult viziunea sa despre cum ar putea fi schimbarea către un sistem de transport durabil. Acesta indică un viitor luminos și subliniază rolul pe care companiile îl pot avea.

De asemenea, se concentrează asupra puterii tehnologiei și inovării prin introducerea de concepte pilot și idei progresive.

„Vrem să facem mai mulți oameni curioși cu privire la Scania. Atât pentru a-i determina pe cei care ne cunosc deja să vadă diferite părți ale noastre, dar și pentru a declanșa o audiență orientată spre viitor, care nu știe neapărat că ar trebui să ne acorde atenție.

Iar Camera Viitorului va fi cea care îi va pune pe toți în legătură ”, spune Erik Ljungberg, șef de comunicații, brand și marketing la Scania.

VEZI ȘI: Heuliez GX 337 ELEC a stabilit un nou record de autonomie electrică

„Avem o moștenire și o cultură puternică. Ne bazăm pe asta pe măsură ce privim spre viitor și valorificăm noi competențe și parteneriate în domenii precum vehicule autonome, conectivitate și electrificare. Acest lucru necesită, de asemenea, o abordare de comunicare care să apropie părți noi interesate de companie ”, spune Erik Ljungberg.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.