Camioane, autoutilitare, chiar și buldoexcavatoare, pe toate le găsești pe tradus.com

Camioane, autoutilitare, chiar și buldoexcavatoare, pe toate le găsești pe tradus.com

Dacă ești în cautarea unor camioane, autoutilitare sau chiar a unui buldoexcavator de ocazie, atunci trebuie să te uiți pe tradus.com.

Numărul celor care accesează platforme online specializate în vânzarea-cumpărarea de camioane, autoutilitare sau utilaje pentru construcții de ocazie a crescut tot mai mult în ultimii ani.

Una dintre aceste platforme este tradus.com, un site care facilitează vânzarea-cumpărarea de camioane, autoutilitare şi echipamente (buldoexcavator) de ocazie sau noi.

Disponibil în 10 limbi, inclusiv română, tradus.com poate fi accesat de oriunde în lume reprezentând strategia companiei de a impulsiona și de a modela piața de vehicule comerciale și utilaje grele, aflată într-o creștere impresionantă în ultimii ani.

Ca parte a grupului OLX, o rețea de platforme principale clasificate în 45 de piețe, inclusiv mărcile OLX, Avito, Letgo, Dubizzle, Storia, Stradia, tradus.com beneficiază de aceleaşi facilităţi tehnice pe care mulţi dintre noi deja le-am folosit.

În ceea ce privește numărul anunțurilor disponibile în tradus.com, vă putem spune că la o simplă căutare în site după cuvântul cheie “camioane”, în categoria „Transport”, platforma ne-a întors în momentul redactării acestor rânduri, peste 23.500 de anunţuri. Suntem convinși că printre ele se află și vehiculul pe care-l căutați.

VEZI ȘI: Bosch își intensifică eforturile pentru reducerea emisiilor de CO2

La o căutare după „autoutilitare”, tot în catergoria „Transport”, platforma ne-a întors peste 600 de rezultate.

Fiind o piață globală, anunţurile de pe tradus.com nu sunt limitate la o singură ţară. Astfel, poți cumpăra autoutilitare sau chiar și un buldoexcavator de la un vânzător dintr-o altă țară.

Pentru a facilita un acces facil și rapid prin intermediul telefonului mobil, platforma tradus.com a lansat și o aplicație mobilă, disponibilă atât în Apple Store, cât și Google Play.

Așadar, spor la cumpărat!

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.