Stiai ca

Camioane din toate seriile Scania în flota unei companii britanice

Compania de transport Fagan & Whalley din Padiham (Lancashire) a devenit primul operator din Marea Britanie și probabil din Europa care are în flotă camioane din toate seriile Scania.

Fagan & Whalley a trecut în acest an printr-o restructurare substanțială, care să susțină planurile de creștere ale companiei. După investiții semnificative în flotă, compania a început să opereze camioane Scania din toate seriile.

Camioane din toate seriile Scania în flota unei companii britanice

Astfel, Fagan & Whalley a devenit singurul operator de transport din Marea Britanie, și foarte probabil din Europa, care are în flotă cel puțin un camion din seriile Scania L, P, G, R și S.

”Fiecare cabină este proiectată pentru un scop precis, iar noi am ținut seama de asta când am restructurat flota. De exemplu, noua cabină L este una dintre cele mai sigure în trafic și este ideală pentru vehiculele de livrări urbane”, a declarat directorul de strategie Daniel Wood.

VEZI ȘI: Scania va livra un cap tractor electric pentru operațiuni în combinații de 32 de metri lungime

”Avem 170 de vehicule în flotă în total. Am cumpărat recent o cabină P, avem mai multe cabine G, atât pe camioane rigide, cât și pe autotractoare, peste 50 de cabine R și câteva modele S. Acestea din urmă sunt conduse de obicei de șoferii cu cea mai mare vechime în companie”, a mai spus Wood.

Fagan & Whalley folosește camioanele cu cabină P în operațiunile sale de distribuție pe distanțe lungi. Autotractoarele cu cabină G sunt utilizate 24 de ore pe zi: ziua sunt utilizate pentru livrări locale, iar noaptea sunt utilizate pentru distribuție de paleți în rețeaua Palletforce.

”Camioanele Scania cu cabină R sunt standardul nostru pentru operațiunile pe distanțe lungi. După părerea noastră, acesta este cel mai bun model disponibil pentru operațiuni generale”, a încheiat Daniel Wood.

Din aceeași categorie...

Back to top button