In Focus

Germania și Italia extind permisiunea de a circula duminica pentru camioane

Italia, dar și mai multe landuri din Germania, au prelungit recent suspendarea interdicției pentru camioane de a circula duminica.

În urmă cu câteva zile, mai multe state din Germania au decis să extindă suspendarea interdicției de circulația a camioanelor în zilele de duminică.

Germania și Italia extind permisiunea de a circula duminica pentru camioane

Conform listei actualizate a BAG, cele mai noi schimbări afectează landurile Mecklenburg Pomerania de Vest, Saxonia Inferioară, Renania de Nord – Westphalia, Saxonia-Anhalt și Bremen.

În Mecklenburg Pomerania de Vest, Renania de Nord – Westphalia, Saxonia-Anhalt și Bremen, suspendarea restricțiilor se aplică până la 5 aprilie inclusiv, pentru toate transporturile și cursele la gol, mai puțin pentru transporturi agabaritice.

În Saxonia Inferioară, circulația este permisă duminica până la 30 iunie inclusiv. Din nou, sunt permise toate transporturile, în afara celor agabaritice.

Suspendări mai vechi ale interdicțiilor sunt valabile până la 5 aprilie inclusiv în Schleswig Holstein, Hamburg și Saarland.

VEZI ȘI: Șoferii de camion nu scapă de testele COVID la intrarea în Germania din Cehia și zona Tirol

La fel ca aceste state din Germania, și Italia a decis recent prelungirea posibilității de circulație duminica pentru camioane de peste 7,5 tone. Ca și în lunile ianaurie și februarie, decizia ministerului de transport a fost luată în contextul pandemiei de coronavirus. Deocamdată, suspendarea este valabilă până la 21 martie inclusiv.

Din aceeași categorie...

Back to top button