Camioane încărcate cu mărfuri blocate cu zăpadă într-o parcare de autorități

Camioane încărcate cu mărfuri blocate cu zăpadă într-o parcare

Camioane încărcate cu mărfuri, blocate ore în sir într-o parcare lângă frontiera Giurgiu – Ruse, după ce autoritățile au uitat să mai degajeze zona de intrare și ieșire din aceasta.

Dirijate în parcare chiar de politiști și drumari, cele 12 camioane încărcate cu mărfuri, majoritatea perisabile, au fost ulterior blocate cu zăpada de care „profesioniștii” de la deszăpezire, pe care n-au mai îndepărtat-o de pe zonele de acces, anunță FORT.

VEZI ȘI: Olanda a efectuat primele controale după interzicerea repausului săptămânal în cabină

Astfel, camioanele încărcate cu fructe și legume au rămas captive și, cu toate telefoanele date, inclusiv la Ministerul Transporturilor, acestea nu au fost eliberate decât după ce a fost plătit în „privat” un utilaj care să degajeze zăpada.

FORT condamna vehement bătaia de joc la care sunt supuși, atât transportatorii cât și șoferii de camion ai acestora, solicitând CNAIR să sancționeze indolența și lipsa de responsabilitate.

Totodată, FORT reamintește că măsura de blocare a accesului într-o zonă de parcare este contrară normelor de siguranță, aceasta putând pune în pericol viața șoferilor

În acest caz, ISU ar trebui să se autosesizeze, mai spune asociația.

Camioane încărcate cu mărfuri blocate cu zăpadă într-o parcare

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.