GreenZone

Transgourmet mizează pe camioane pe biogaz IVECO în distribuția urbană

Încă din 2018, Transgourmet este client fidel IVECO, în special de camioane alimente cu biogaz (Bio-CNG).

Cel de-al 200-lea camion livrat de IVECO către Transgourmet este un autoșasiu S-Way alimentat cu gaz comprimat (CNG).

Acesta este echipat pe ambele axe cu suspensie pneumatică, cabină standard Active Day cu acoperiș coborât și un motor de 9 litri de 340 CP. Camionul a fost configurat cu patru rezervoare de gaz cu o capacitate totală de 160 de kilograme, montate atât pe partea stângă, cât și pe partea dreaptă, care-i oferă o autonomie de până la 670 de kilometri.

Flota Transgourmet include, de asemenea, autoșasiuri pe gaz IVECO în configurație 4×2 și 6×2. Cele cu două axe se deosebesc de modelul descris mai sus doar prin faptul că au un motor de 400 CP, iar cele cu 3 axe au o greutate totală tehnic admisă de 26 de tone.

VEZI ȘI: Noul IVECO S-Way câștigă râvnitul premiu iF DESIGN AWARD 2024

Transgourmet, care este specializată în furnizarea la nivel național a unei game complete de produse profesionale de înaltă calitate către consumatorii din sectoarele de catering și alimentație publică, a optat pentru camioane IVECO alimentate cu biogaz, deoarece acestea sunt perfect adaptate la traficul de distribuție în interiorul orașelor.

Acestea au emisii de CO2 cu până la 95% mai mici decât un camion diesel și, prin urmare, sunt ideale pentru utilizarea în zonele rezidențiale dens populate, unele dintre acestea având zone de mediu puternic reglementate.

Din aceeași categorie...

Back to top button