Știri

Camioane MAN camuflate surprinse în teste în nordul Europei

În ultima perioadă de timp, pe site-ul lepieleaks.nl, dar și pe rețelele de socializare au fost distribuite mai multe fotografii în care apar camioane MAN camuflate.

Nu credem că mai este niciun secret pentru nimeni faptul că producătorul german de camioane lucrează la dezvoltarea unei noi generații de camioane pe care a decis s-o lanseze pe etape până în 2020.

Camioane MAN camuflate surprinse în teste în nordul Europei

Astfel, după reîmprospătarea interiorului cabinei TGX, MAN lucrează intens și la modernizarea exteriorului, respectiv la dezvoltarea unui motor diesel Euro VI fără EGR.

Din fotografiile în care apar camioane MAN camuflate se poate distinge faptul că forma geamurilor laterale este diferită față de generația actuală de camioane, iar partea superioadă a cabinei pare complet nouă, asta dacă nu cumva camuflajul este anume pus pentru a induce acest lucru.

De asemenea, din fotografiile realizate și distribuite pe Facebook de către Евгений Семёнов, se mai poate observa faptul că noua cabina TGX folosește noua generație de blocuri optice cu tehnologie LED, deja prezentă pe gama de autocare și autobuze MAN recent lansată.

VEZI ȘI: Oglinzile retrovizoare digitale le vor înlocui pe ce convenționale

În plus, au apărut informații cum că producătorul german a ales drumurile din nordul Europei pentru a testa la temperaturi scăzute noul motor care utilizează doar tehnologie SCR.

Astfel, după IVECO și Scania, MAN ar deveni al treilea producător de camioane european care ar propune pe piață motoare Euro VI fără EGR.

Camioanele care utilizează tehnologia SCR (Selective Catalytic Reduction) au un consum mai mare de AdBlue, dar din moment ce gazele nearse nu sunt reintroduse în motor, acestea sunt mai puțin poluante.

Totodată, motoarele care folosesc tehnologie SCR au un interval de service la mare.

Din aceeași categorie...

Back to top button