Camioane

Camioane Scania pentru sectorul de minerit din Canada

Scania și Navistar intenționează să coopereze pentru a furniza camioane și servicii pentru sectorul de minerit din Canada.

Cooperarea dintre Scania și Navistar presupune utilizarea cunoștințelor suedezilor în materie de camioane off-road pentru sarcini grele, servicii de consultanță și asistență operațională în combinație cu rețeaua de distribuitori Navistar, after-sales și service.

Camioane Scania pentru sectorul de minerit din Canada

Astfel, ambele companii intenționează să aducă un număr limitat de camioane off-road pentru sarcini grele Scania pentru a fi testate de operatorii selectați la sfârșitul lui 2020.

Scopul este de a oferi suport de clasă mondială clienților globali din sectorul minier și camioanelor pentru transport greu, transport general de mărfuri, transport de combustibil, apă și transport de personal.

La acest capitol, Scania a dovedit că poate furniza produse performante, soluții și servicii pentru sectorul minier. Doar în America de Sud și Asia, Scania are peste 10.000 de camioane care sunt exploatate în sectorul de minerit.

VEZI ȘI: Aplicația MAN Driver vine cu mai multe îmbunătățiri și suport în limba română

“Camioanele și serviciile noastre alături de rețeaua internațională de vânzări și servicii Navistar are potențialul de a face colaborarea noastră una profitabilă, respectiv de a aduce un câștig pentru operatorii minieri canadieni”, spune Alexander Vlaskamp, vicepreședinte senior și șef al camioanelor la Scania.

Scania și Navistar vor solicita aprobarea acestei cooperării agențiilor competente din Canada. Cooperarea se bazează pe alianța strategică fructuoasă existentă între TRATON SE și Navistar, inițiată în 2016 și dezvoltată treptat de atunci.

Din aceeași categorie...

Back to top button