Tehnologie

Camioanele de pompieri Ziegler vor folosi soluția ZF Rescue Connect

ZF a primit o comandă majoră pentru soluția sa de conectivitate ZF Rescue Connect din partea Albert Ziegler GmbH, unul dintre cei mai mari producători de vehicule de pompieri.

Contractul, în valoare de câteva milioane de euro, este unul dintre cele mai mari acorduri cadru pentru servicii digitale semnat de ZF. De la începutul anului 2022, ZIEGLER va echipa opțional noile vehicule cu ZF Rescue Connect și va oferi servicii digitale clienților finali.

Camioanele de pompieri Ziegler vor folosi soluția ZF Rescue Connect

În plus, ZF și ZIEGLER au semnat un parteneriat strategic pentru digitalizarea și interconectarea vehiculelor de pompieri ZIEGLER. Cu peste 130 de ani de experiență în industrie, ZIEGLER deține experiența și cunoștințele necesare pentru a produce vehiculele de pompieri ale viitorului.

ZF Rescue Connect interconectează digital serviciile de salvare în timpul operațiunilor și le oferă în timp real informații importante despre starea vehiculelor și a echipamentelor. Soluția este bazată pe platforma cloud Internet of Things (IoT).

VEZI ȘI: Volvo începe producția de sisteme de propulsie pentru primul camion de pompieri electric

Acolo converg toate datele relevante despre vehiculele de urgență. Acestea pot fi accesate de centrele de operațiuni prin intermediul unui ecran digital. Utilizând această vedere generală, comandantul operațiunii sau serviciile implicate pot vedea, de exemplu, dacă un anumit echipament este prezent la fața locului, cât agent de stingere este disponibil, dacă ambulanțele au sosit la locul incidentului sau la ce spital au fost transportați răniții.

Disponibilitatea în timp real a acestor date le oferă comandanților de operațiuni un acces fără precedent la informațiile necesare și finalizarea operațiunilor cu cele mai bune rezultate posibile.

Camioanele de pompieri Ziegler vor folosi soluția ZF Rescue Connect

Din aceeași categorie...

Back to top button