EcofriendlyTop News

Suprastructură nouă pentru camioanele electrice Renault: lift hidraulic cu cârlig

Renault Trucks a livrat primul camion electric D Z.E. echipat cu lift hidraulic cu cârlig pentru compania de închirieri de vehicule Cogebat.

Cogebat este o companie din Monaco specializată în mutări de pământ, demolări și închirieri de camioane pentru lucrări publice. Noul model este dedicat șantierelor de construcții din mediul urban și periurban.

Suprastructură nouă pentru camioanele electrice Renault: lift hidraulic cu cârlig

Camionul electric de 16,7 tone, produs în serie la fabrica din Blainville-Sur-Orne, a fost carosat de compania Azur Trucks Carrosserie (Ippolito Group), care este de asemenea un distribuitor și reparator local autorizat Renault Trucks.

Modelul Renault D Z.E. a fost echipat cu un lift hidraulic cu cârlig Ampliroll AL14 produs de Marrel, cu o capacitate de 14 tone. Camionul are o sarcină utilă de 5,2 tone.

Toate echipamentele au fost adoptate pentru operare 100% electrică, fără emisii locale de CO2 și zgomot. Astfel, confortul operatorului și al locuitorilor din zonă este mult îmbunătățit.

VEZI ȘI: DFDS va opera unul dintre primele camioane Volvo FM Electric

În fiecare zi, vehiculul va lăsa containere goale la șantiere și le va recupera încărcate. Apoi, camionul va merge la una dintre locațiile Cogebat pentru golirea containerelor.

Cogebat a optat pentru o configurație cu 4 pachete de baterii de câte 66 kWh. Cu o capacitate totală de 264 kWh, camionul va putea face toate operațiunile zilnice de încărcare și descărcare fără realimentări intermediare ale bateriilor.

Încărcarea bateriilor se va face doar pe timpul nopții, la o priză simplă de 22 kW. Un al doilea camion electric va intra în curând în flota companiei din Monaco.

Din aceeași categorie...

Back to top button