InfoTechȘtiri

În viitor, camioanele MAN vor fi echipate cu scaune RECARO

Începând cu 2020, RECARO Automotive Seating va furniza scaune pentru toată gama de camioane a bavarezilor de la MAN Truck & Bus.

Începând cu 2020, compania RECARO va începe furnizarea de scaune de înaltă calitate pentru întreaga gama de vehicule comerciale grele produsă de MAN, adică, pentru modele MAN TGL, TGM, TGS și TGX. Comanda de scaune pentru șofer și pasager va fi pentru aproximativ 100.000 de vehicule MAN produse anual.

În viitor, camioanele MAN vor fi echipate cu scaune RECARO

Contractul va avea ca rezultat o creștere a producției anuale a fabricii din Skarbimierz la peste 300.000 de scaune.

De la lansarea noii generații de scaune în 2008, RECARO a reușit să creacă constant și să-și extindă portofoliului de clienți.

MAN Truck & Bus va echipa standard din fabrică cu scaune RECARO cabinele camioanelor ușoare, medii și grele. Scaunele se bazează pe o platformă modulară de scaun pentru vehicule comerciale și au fost dezvoltate exclusiv de RECARO pentru MAN. Scaunele sunt adaptate în mod optim pentru a satisface nevoile șoferilor profesioniști.

Clienții MAN vor putea alege între variațiile de lux și confort de la RECARO, care includ o gamă completă de caracteristici, precum încălzire sau controlul climatizării. În plus, RECARO va furniza scaunele pentru pasageri în diferite configurații – de la o versiune fixă la una care se rotește.

VEZI ȘI: Imprimarea 3D din metal va crește performanța motoarelor în viitor

„Suntem foarte încântați de încrederea arătată de MAN Truck & Bus în produsele RECARO Automotive Seating prin plasarea acestei comenzi”, spune Dr. David Herberg, director executiv al departamentului de scaune pentru vehicule comerciale.

RECARO folosește o strategie comună pentru structura tuturor scaunelor sale. Acestea conțin piese standard produse de Adient – în special componente metalice pentru reglaje – care au fost folosite și testate de milioane de ori.

Linia de producție din Polonia va furniza scaune fabricilor MAN din Munchen și Steyr.

Din aceeași categorie...

Back to top button