Delgo Transport utilizează Scania 410 cu gaz pentru transportul produselor refrigerate

Delgo Transport utilizează Scania 410 cu gaz pentru transportul produselor refrigerate
În ultima perioadă, din ce în ce mai mulți constructori de camioane au introdus în ofertă și versiuni cu motoare cu combustie internă care folosesc gaz natural.

Aceasă decizie a venit atât pentru reducerea emisiilor cu o valoare de până la 95% față de cele ale motoarelor diesel, cât și pentru consumul redus oferit de aceste versiuni.

Delgo Transport utilizează Scania 410 cu gaz pentru transportul produselor refrigerate

Scania se numără printre producătorii cu astfel de produse în ofertă, iar modelul Scania 410 cu gaz natural face acum parte din flota companiei spaniole Delgo Transport.

Spaniolii se ocupă cu transportul produselor refrigerate, atât în Peninsula Iberică, cât și la nivel internațional. Primul camion cu LNG a fost achiziționat în urmă cu un an, iar acum spaniolii au în portofoliu 55 de astfel de camioane din totalul flotei de 110 camioane.

„Când am descoperit că Scania are un astfel de produs în portofoliu, decizia de a cumpăra din gama suedezilor a fost luată în proporție de 80%. Iar rezultatele nu s-au lăsat așteptate prea mult: emisii mult mai mici și un consum de carburant redus”, a declarat unul dintre oficialii Delgo Transport.

VEZI ȘI: Faymonville lansează VarioMax Plus cu o sarcină utilă de 105 tone

Stațiile care comercializează gaz natural lichefiat sunt reduse ca număr, iar din acest motiv, Delgo Transport a introdus o astfel de pompă chiar în parcul său, astfel încât să faciliteze și să optimizeze procesele interne.

Managerul de flotă al Delgo Transport este încântat de performanțele camioanelor cu gaz natural lichefiat.

„Nu cred că este ultimul pas până la transportul cu emisii zero, dar sunt de părere că este un model care va rămâne o perioadă îndelungată pe piață”, a declarat Rafa Gimeno Ros, managerul flotei companiei spaniole.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.