CamioaneȘtiri

Camioanele Scania sunt utilizate în transportul de gaz din Tenerife

Compania de transport Trans Dóniz a achiziționat recent patru camioane Scani P450 pe insula spaniolă Tenerife. Noile vehicule sunt optimizate pentru transportul de gaz butan într-o topografie plină de provocări.

Camioanele dispun de cele mai noi echipamente de siguranță necesare pentru transportul combustibililor pe insulele Canare, cum ar fi frânele cu sistem de antiblocare, sistem de control al tracțiunii și cu un sistem de parascântei.

Camioanele Scania sunt utilizate în transportul de gaz din Tenerife

Compania mută încărcătura delicată din fabrica de producție, lângă Gibraltar, în peninsula spaniolă, până la depozitul lor din Tenerife și, ulterior, la punctele de vânzare din toate Insulele Canare.

Flota Trans Dóniz este formată din 46 de camioane, dintre care 19 sunt Scania la care se adugă 14 remorci sepecial concepute pentru a asigura o distribuție sigură și rapidă de la un capăt la celălalt a gazului.

Distribuția gazului butan este esențială pentru gospodăriile și întreprinderile locale care au nevoie de acest produs pentru a funcționa.

„Remorcile cu platformă specială sunt încărcate pe feribot de către șoferii noștri în portul Cádiz de pe coasta Atlanticului spaniol. Când sosește feribotul, echipajul de pe insule colectează produsele pentru o distribuție ulterioară. În plus, suntem extrem de încântați de relația pe care o avem cu dealerul local Scania”, a declarat tehnicianul Alexis Dóniz Garcia.

VEZI ȘI: Shell intră oficial pe piața cardurilor de carburant din România

În cazul insulelor, există o dependență continuă a transportului maritim. Iar uneori, din aceaastă cauză, apar presiuni suplimentare pe lanțul de distribuție. În cazul întârzierilor maritime, clienții pot experimenta lipsa energiei necesare atât pentru locuințe, cât și pentru afacerile locale.

Din aceeași categorie...

Back to top button