EconomicTop News

Toate camioanele noi Volvo LNG vin cu reduceri de preț la combustibil în Ungaria

Toate camioanele noi Volvo LNG achiziționate în acest an, în Ungaria, vor veni cu reduceri de preț la combustibil în stațiile operate de ARELGAS.

ARELGAS Kft., distribuitor maghiar de LNG, și Volvo Hungária Kft., importatorul maghiar al camioanelor Volvo Trucks, au lansat o promoție majoră pentru a sprijini adoptarea camioanelor alimentate cu LNG în Ungaria.

Astfel, fiecare camion nou Volvo alimentat cu LNG vândut în 2022, în țara vecină, va primi un card promoțional. Cu acesta, flotele vor putea alimenta cu gaz natural lichefiat la un preț redus cu 12 eurocenți pe kilogram la stațiile operate de ARELGAS Ltd. timp de doi ani de zile.

VEZI ȘI: Noua semiremorcă basculabilă cu benă semirotundă din oțel Schmitz Cargobull S.KI

Acest lucru se poate traduce prin economii anuale de până la 5.000 de euro pe camion.

Performanțe identice cu ale unui diesel

Motoarele pe gaz de 13 litri ale camioanelor Volvo sunt disponibile în versiuni de 420 și 460 de cai putere, care livrează un cuplu de 2.100 și 2.300 Nm. Așadar, Volvo alimentat cu LNG este capabil să livreze același cuplu ca și omologul său diesel, funcționând în același timp mai silențios, cu emisii mai reduse și chiar neutru din punct de vedere climatic.

Toate camioanele noi Volvo LNG vin cu reduceri de preț la combustibil în Ungaria

Pe lângă avantajele de mediu, transportul internațional de mărfuri cu vehicule alimentate cu LNG promite beneficii și în ceea ce privește costurile de exploatare. Spre exemplu, în Germania, acestea beneficiază de scutiri totale de taxe de drum timp de doi ani de la data intrării în circulație.

Din aceeași categorie...

Back to top button