Camioanele vor putea circula în Italia fără restricții de Paște

Camioanele vor putea circula în Italia fără restricții de Paște
Conform unei noi decizii a ministerul transporturilor din Italia, camioanele vor putea circula fără restricții în perioada vacanței de Paște.

Italia a prelungit prin decret perioada de suspendare a restricțiilor de circulație pentru camioane, astfel că, acestea vor putea circula inclusiv în perioada vacanței de Paște (10 -14 aprilie 2020).

Camioanele vor putea circula în Italia fără restricții de Paște

Această prelungire a perioadei de suspendare a restricțiilor de circulație este valabilă valabilă pe drumurile extraurbane pentru toate vehiculele vehicles utilizate în transportul de mărfuri, cu o masă totală maximă autorizată egală sau mai mare de 7.5 tone.

VEZI ȘI: Einride transformă șoferul în operator de camion autonom la distanță

De asemenea, a fost confirmată suspendarea interdicției serviciilor internaționale de transport, până la alte reglementări guvernamentale.

Decizia semnată astăzi de ministrul transporturilor, Paola De Micheli, a întărit din nou necesitatea de a soluționa urgențele provocare de epidemia de coronavirus si pentru a depăși situații critice ale sistemului de transport în contextul scăderii fluxului de trafic pe drumurile din Italia.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.