Știri

Camion condus de un șofer beat, imobilizat în noroi într-un sens giratoriu

Un șofer maghiar beat a fost oprit să mai conducă printr-o metodă inedită: camionul său a rămas imobilizat în noroiul dintr-o insulă a unui sens giratoriu.

Șoferii care au avut treabă miercuri dimineața pe S293 din Germania au putut vedea un ”monument” ciudat pe insula unui sens giratoriu de lângă Werdau.

Camion condus de un șofer beat, imobilizat în noroi într-un sens giratoriu

Ce s-a întâmplat? În timp ce se îndrepta spre B175, șoferul băut nu a sesizat sensul giratoriu, mergând tot înainte. Camionul companiei Waberer’s nu a suferit daune care să-i împiedice deplasarea, dar ploaia căzută în zilele precedente a făcut ca vehiculul să rămână imobilizat în noroi.

VEZI ȘI: Waberer’s a achiziționat 570 de camioane DAF XG

Primul polițist care a ajuns la locul faptei a descoperit rapid cauza accidentului. Potrivit poliției, șoferul avea o alcoolemie de 1,98 mlg/l în aerul expirat.

Polițiștii i-au suspendat permisul de conducere și au confiscat cheile vehiculului, apoi l-au transportat la spital pentru probe de sânge. Potrivit poliției, compania va avea de plătit 7.000 de euro pentru reparații la sensul giratoriu și operațiunile de recuperare.

Din aceeași categorie...

Back to top button