ȘtiriTop News

Camion înmatriculat în România scos din trafic de poliția germană

Acesta prezenta defecte tehnice majore la sistemul de frânare, direcție și cel AdBlue.

Astăzi, 22 aprilie, în jurul orei 10:30, poliția germană din Karlsruhe a oprit pentru verificări un camion înmatriculat în România, între joncțiunile Karlsruhe-Süd și Rastatt-Nord, pe autostrada A5.

Încărcat cu mărfuri periculoase cu destinația Spania, camionul le-a atras atenția polițiștilor germani care patrulau în zonă, deoarece plăcile de semnalizare ADR nu erau montate corespunzător.

Camion înmatriculat în România scos din trafic de poliția germană

Întrucât camionul prezenta mai multe probleme tehnice, acesta a fost condus într-un atelier de inspecție tehnică și verificat de către un expert.

În urma inspecției amănunțite s-a constatat că discurile de frână ale capului tractor erau fisurate, astfel că, sistemul de frănare nu mai funcționa în parametri. De asemenea, direcția prezenta defecte majore, iar sistemul AdBlue nu funcționa nici el. Cadrul, subcadrul și toate axele semiremorcii prezentau fisuri și multă rugină.

VEZI ȘI: Top 10 state care oferă cele mai mari salarii pentru șoferii de camion

În plus, șoferul în vârstă de 50 de ani, de naționalitate român, avea montate la parbriz decorațiuni, care-i limitau semnificativ vizibilitatea.

În urma celor constatate, agenții de poliție l-au sancționat pe șoferul camionului din România cu o amendă garanție și i-au interzis acestuia să-și mai continue drumul.

Din aceeași categorie...

Back to top button