Camion polonez depistat că a rulat cu viteze de până la 141 km/h în Germania

Camion polonez depistat că a rulat cu viteze de până la 141 km/h în Germania
Într-o singură săptămână, șoferul unui camion polonez a circulat de zeci de ori în Germania cu viteze de peste 110 km/h, vârful fiind de 141 km/h.

În după-amiaza zilei de 14 aprilie, șoferul unui camion polonez a fost oprit în cadrul unei acțiuni de control a traficului greu de către poliția germană din Neu-Ulm în zona de odihnă Burgauer See pe autostrada A8.

Camion polonez depistat că a rulat cu viteze de până la 141 km/h în Germania

În urma verificărilor efectuate de poliție au fost constatate încălcări masive ale regimului vitezei. Conform înregistrărilor aparatului tahograf, în ultimele șase zile, șoferul camionului a călătorit de 45 de ori cu viteze de peste 110 km/h în loc de 80 km/h cât este legal, vârful de viteză fiind de 141 km/h.

VEZI ȘI: Răni minore suferite de șoferul unui camion implicat într-un accident rutier în Austria

Întrucât semiremorca camionului avea și anvelopele extrem de uzate, șoferului i s-a interzis să-și continue drumul până la remediarea problemelor tehnice constatate.

Pentru infracțiunile administrative constatate, șoferul camionului înmatriculat în Polonia a trebuit să plătească o amendă garanție formată din patru cifre, urmând ca la finalul cercetărilor să fie stabilit cuantumul final al amenzii.

Follow #infotrucker

1 comentariu

  1. David

    23/04/2020 at 10:47 AM

    Camioanele nu sunt limitate la max 120 km/h? Cum 141 ??

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.