Timp liberTop News

Camion Scania cu interior de yacht de lux

Compania franceză H-Custom, specializată în tuning de vehicule, a construit o cabină Scania deosebită, cu interior ce aduce aminte de un yacht de lux.

Camionul aparține companiei Herel din sudul Franței. Este o companie mică, cu o flotă formată din doar 6 camioane, specializată în transport de echipamente pentru industria zootehnică.

Camion Scania cu interior de yacht de lux

VEZI ȘI: Renault Living Driver Single Cab cu lavoar, dulap cu sertare, canapea și masă

Herel a apelat la H-Custom (Hydrotransfert Custom) pentru a crea un interior deosebit pentru unul dintre camioanele sale. Tuningul a fost unul foarte extins, iar rezultatul este spectaculos.

Cea mai impresionantă parte este podeaua, acoperită acum cu parchet rezistent la umezeală. De asemenea, toate sertarele, fețele de uși și chiar volanul au primit inserții care imită furnirul. Bordul este un mix elegant de furnir, piele și un plastic alb ce aduce aminte de coca navelor de agrement.

Camion Scania cu interior de yacht de lux

Sistemul de iluminare este și el deosebit, inspirat din lumea cluburilor. Acesta se bazează pe LED-uri și iluminare indirectă și acoperă peretele din spate, plafonul, sertarele de deasupra patului, dar și bordul și fețele de uși.

Scaunele au fost acoperite cu piele neagră de înaltă calitate. Sistemul de sunet este de asemenea unul special. Tuningul este completat cu inscripția Yacht Edition de pe torpedou.

Scania cabina yacht

Din aceeași categorie...

Back to top button