MagazinȘtiri

Camion Scania customizat de copii din Södertälje

In lunile ce au trecut, copii si tinerii din Södertälje – orasul unde se produc camioanele Scania, s-au adunat pentru a decora cabina unui camion cu margele din plastic.

Pentru decorarea cabinei, au fost necesare 800.000 de margele din plastic si mai multe luni de munca. Dupa termianrea ultimelor retusuri, camionul va fi expus la sfarsitul acestei luni la Toy Fair din Nürnberg, cel mai mare targ de jucarii din lume.

Camion Scania customizat de copii din Södertälje

„Scopul meu a fost de a promova un spirit comunitar în randul tinerilor si, prin urmare de a contracara segregare”, a declarat Eva Melin, initiatorul proiectului „Pimp My Trucks”.

Spiritul de comunitate desfășurat
Incepand cu luna octombrie 2014, Eva a mobilizat in piata mare a orasului Södertälje, tineri de toate vârstele – de la copii 5 ani pana la tinerii de 25 de ani. Participantii, pe langa concentrarea asupra proiectului au desfasurat si alte activitati de socializare

Tinerii rup barierele
Eva Melin este multumit de rezultate si consideră ca proiectul a decurs mai bine decat se astepta, si asta in primul rand spiritului fantastic al copiilor implicati. Proiectul a demonstrat cum pot fi sparte barierele pentru dobandirea de noi prieteni.

Din aceeași categorie...

Back to top button