Stiai ca

Camion special pentru încoronarea Regelui Charles III

Compania britanică Hopkins Estates va celebra încoronarea Regelui Charles III cu un design special aplicat unui camion Volvo FMX primit în această perioadă.

Firma locală Goodwin Graphics a produs grafica pentru basculanta Volvo FMX 420 8×4, bazată pe culorile steagului britanic. Camionul este echipat cu o suprastructură basculabilă din oțel Charlton, completată cu o prelată cu steagul britanic.

”Am vrut să celebrăm această bornă majoră din istoria națiunii noastre cu ceva special, iar noul camion a fost ocazia perfectă. În 2022, aniversarea noastră de 50 de ani a fost sărbătorită cu o basculantă aurie care se evidențiază în mulțime. Dar acest camion colantat special pentru încoronarea Regelui Charles arată și mai bine. Chiar are un aspect regal”, a spus Bill Hopkins, Director general al Hopkins Estates.Camion special pentru încoronarea Regelui Charles III

Compania a trecut recent la marca Volvo, iar acest camion este primul livrat dintr-o comandă de 32 de basculante. Vehiculul va fi folosit pentru livrări de agregate și lucrări de construcții în Somerset, Dorset și Wiltshire.

VEZI ȘI: Test cu Volvo FM și FH Electric: Amintiri din era diesel

Decizia de trecerea la marca Volvo a fost luată după ce compania a testat o basculantă FMX. ”Abia așteptăm să punem noua flotă la treabă”, a mai spus Hopkins.

Noua basculantă este așteptată să lucreze cinci până la șase zile pe săptămână. El este acoperit de un contract de întreținere Volvo Gold, care garantează un control total al costurilor și disponibilitate maximă.

Din aceeași categorie...

Back to top button