Camion surprins în trafic de poliția din Hamburg circulând cu 140 km/h

Camion surprins în trafic de poliția din Hamburg circulând cu 140 km/h

Poliția din Hamburg a efectuat săptămâna trecută, joi și vineri, noi controale în trafic în urma cărora a depistat o serie de nereguli la camioanele care tranzitau zona respectivă.

Probleme tehnice, marfă neasigurată corespunzător sau încălcări ale limitelor de viteză, acestea sunt neregulile depistate de poliția din Hamburg după două zile de controale pe autostrăzile din zonă.

Joi dimineața, la ora 09:00, a început o nouă operațiune de control în traficul greu din regiunea Hamburg după ce autoritățile au depistat probleme majore în această zonă în ultima perioadă.

Mai multe echipaje de poliție au patrulat pe autostrăzile din zonă și au scos din trafic camioanele care păreau suspecte, direcționându-le spre zona de vamă din apropierea portului.

În timpul controlului, unul dintre camioane a fost suprins cu o viteză de aproximativ 140 km/h și a fost oprit imediat.

VEZI ȘI: Șofer de camion turc depistat cu tahograful manipulat în Elveția

Limita de viteză în zonă este de 80 – 100 km/h, iar după control s-a constatat că restrictorul de viteză de la bord a fost manipulat, iar camionul de 40 de tone putea atinge o viteză de 140 km/h.

În plus, au fost constatate și numeroase alte neregului. Spre exemplu, un șofer de camion transporta mărfuri periculoase, dar nu era semnalizat acest tip de transport în niciun fel. Alții aveau marfa încărcată și asigurată prost în semiremorcă, iar alții au fost opriți din trafic pentru o serie de nereguli tehnice.

Și în această zonă, numărul mare de probleme depistate va duce la operațiuni de control săptămânale.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.