Stiai ca

Camion Volvo cu 3 paturi: unul în cabină și două deasupra

Volvo Trucks UK a livrat recent un camion foarte special, cu echipamente de lux și nu mai puțin de 3 paturi: unul în cabină și două deasupra.

Cabinele mai mici cu dormitoare uriașe montate deasupra sunt o configurație des întâlnită în Marea Britanie pentru camioanele de mutări. Scopul este de a crea cât mai multe locuri de dormit posibil, nu doar pentru șofer, ci și pentru cărăuși.

Camion Volvo cu 3 paturi: unul în cabină și două deasupra

Un exemplu este acest model Volvo FM 430, livrat recent de Volvo Trucks UK pentru compania James Removals. Suprastructura specială a fost integrată elegant deasupra cabinei originale, designul final fiind foarte uniform și aerodinamic.

Suprastructura găzduiește două paturi, montate pe lungimea cabinei, cu o distanță destul de mare între ele. Accesul se face prin intermediul unei scări și a unei uși montate în plafonul cabinei originale. Cele două paturi de sus se adaugă patului de jos montat în standard.

VEZI ȘI: Test cu Volvo FM și FH Electric: Amintiri din era diesel

În acest camion Volvo cu 3 paturi se pot odihni fără probleme șoferul și doi cărăuși. Cabina este echipată și cu două spătare prevăzute cu centuri de siguranță, montate pe peretele din spate al cabinei, destinate transportului în siguranță al echipajului suplimentar.

Camionul dispune și de numeroase echipamente de confort: un set complet de dulapuri, scaune cu tapițerie din piele, televizor, cuptor cu microunde și navigație prin satelit.

Din aceeași categorie...

Back to top button