Camioane

Vrei un camion Volvo la tine în sufragerie? Acum se poate

Vrei un camion Volvo la tine în parcare, sufragerie sau chiar în bucătărie? De puțin timp acest lucru este posibil, datorită aplicației Augmented Reality, în combinație cu Volvo Truck Builder.

Augmented Reality app (AR app) este un instrument suplimentar configuratorului Volvo Truck Builder. Aplicația folosește realitatea augmentată pentru a afișa configurația dorită a unui camion Volvo în mediul utilizatorului.

Vrei un camion Volvo la tine în sufragerie? Acum se poate

”Un camion din noile generații FH, FH16, FM sau FMX poate fi configurat în Volvo Truck Builder și adăugat în imaginea reală, putând fi plasat în parcarea companiei, lângă un alt camion din flotă sau chiar în sufragerie”, explică Roeland Ruygt, director de vânzări al Volvo Trucks Olanda.

Scara proiecției poate fi aleasă de utilizator. De asemenea, este posibil să mergi în jurul camionului, pentru a avea o impresie mai relevantă.

VEZI ȘI: Test Volvo FH 500 I-Save: Economistul cu mușchi

”Vrem să îmbunătățim experiența de cumpărare de la distanță. Nu mai este necesar să vezi camionul în realitate pentru a te impresiona. Datorită aplicației, vizionarea camionului se poate face de oriunde”, a mai spus Roeland Ruygt.

Aplicația AR nu permite doar vizionarea diferitelor configurații și culori de cabină de la exterior. Interiorul poate fi de asemenea văzut de aproape. Utilizatorul poate face trecerea dintre diferitele perspective și chiar să facă poze cu detaliile dorite.

Aplicația este disponibilă pentru Android în Google Play Store și pentru iOS în Apple Store.

Din aceeași categorie...

Back to top button