Camionagiu român găsit mort după mai multe zile într-o parcare de pe A4 din Germania

Camionagiu român găsit mort după mai multe zile într-o parcare de pe A4 din Germania
Un camionagiu român în vârstă de 56 de ani a găsit mort, în cabina, într-o parcare de pe A4 din Germania. Tragica descoperire a fost făcută de un coleg de muncă al acestuia.

Moartea unui camionagiu român în vârstă de 56 de ani a trecut neobservată timp de mai multe zile într-o parcare de camioane de pe autostrada A4 din Germania, anunță lvz.de.

Camionagiu român găsit mort după mai multe zile într-o parcare de pe A4 din Germania

Conform poliției din Görlitz, camionul Volvo înmatriculat în România pe numele companiei Trans Euro Express ’94 era staționat în parcarea de camioane Eichelberg de lângă Ottendorf-Okrilla (Bautzen) de mai multe zile.

Acest lucru este confirmat și de datele de localizare ale companiei de transport, care a observat că vehiculul nu a fost mutat timp de câteva zile, motiv pentru care a trimis la fața locului un alt camion, pentru a vedea ce se întâmplă.

După verificarea cabinei, șoferul trimis în locație a descoperit corpul neînsuflețit al camionagiului român, motiv pentru care a alertat serviciul de ambulanță.

Din păcate, echipajul medical chemat la fața locului n-au putut decât să constate decesul conaționalului nostru, care, probabil a survenit în urma unei problemă de sănătate.

VEZI ȘI: Kamaz Master pregătită să câștige un nou trofeu în Dakar 2019

Corpul neînsuflețit al camionagiului român a fost preluat de serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei, care ar trebui să clarifice motiv decesului.

Redacția noastră a cerut informații suplimentare companiei Trans Euro Express vis-à-vis de această tragrdie, răspunsul urmând a fi publicat în continuarea acestei știri.

Follow #infotrucker