GreenZone

Camionul electric Volta Zero livrează berea Paulaner la Oktoberfest

Producătorul de camioane electrice Volta Trucks colaborează cu Paulaner Brewery Group pentru livrări fără emisii la Oktoberfest din Munchen, în cadrul programului Driving Experience.

Prin folosirea modelului electrc Volta Zero de 16 tone, Paulaner nu doar că ajută la reducerea emisiilor din centrul orașului Munchen, dar și crește siguranța tuturor participanților la trafic și la festivalul Oktoberfest în timpul livrărilor de bere.

Camionul electric Volta Zero livrează berea Paulaner la Oktoberfest

Designul inovator și deosebit al vehiculului a atras atenția oamenilor din Munchen și a vizitatorilor. Mai ales șoferii au admirat noul camion, pe lângă întrebările inerente despre transporturile de bere pentru ziua următoare.

Festivalul Oktoberfest, lansat în 1810, este un eveniment anual desfășurat în Munchen, Bavaria, care atrage în regiune peste 6 milioane de turiști din Germania și străinătate.

VEZI ȘI: Test cu Volvo FM și FH Electric: Amintiri din era diesel

Paulaner Brewery Group folosește camionul electric pe străzile din Munchen ca parte a programului Volta Zero Driving Experience, prin care potențialii clienți pot înțelege cum modelul electric de tonaj mediu se poate integra în operațiunile lor existente.

”Este ceva fantastic să vedem camioanele noastre pe străzile din Munchen, livrând bere la un eveniment renumit la nivel mondial. Cum organizatorii se străduiesc să face din Oktoberfest un eveniment mai verde și mai sustenabil, livrările urbane cu un camion electric reprezintă un uriaș pas înainte”, a declarat Usuf Schermo, șef de Vânzări pentru Germania al Volta Trucks.

Din aceeași categorie...

Back to top button