Camionul MAN TGS 50.500 10×8 cu numărul 100 a fost livrat în Olanda

Camionul MAN TGS 50.500 10x8 cu numărul 100 a fost livrat în Olanda
Compania olandeză de transport Westdijk Transport a achiziționat două autobasculante speciale MAN TGS 50.500 10x8, model ajuns la 100 de unități produse, o valoare bună pentru producătorul bavarez.

Dar compania olandeză a vrut o serie de elemente personalizate, iar MAN este unul dintre constructorii care poate veni cu soluții personalizate pe nevoile clienților.

Camionul MAN TGS 50.500 10x8 cu numărul 100 a fost livrat în Olanda

În acest caz, MAN a trimis cele două autobasculante speciale MAN TGS 50.500 10×8 specialiștilor din cadrul Wierda Vehicle Engineering, aceștia din urmă operând modificările necesare.

Astfel, MAN TGS 50.500 10×8 vine cu două axe cu suspensie pneumatică, în timp ce puntea spate este activă și poate vira (patru dintre cele 5 axe pot modifica unghiul roților). De asemenea, specialiștii olandezi au venit și cu o serie de adaptări la nivelul șasiului, iar camionul celor de la MAN poate ajunge la o masă totală de 50 de tone.

„Acesta este primul camion MAN TGS 50.500 10×8 din flota pe care o deținem, dar colaborarea noastră cu bavarezii este ceva mai veche. Să avem în flotă un acest tip de camion este un lucru extrem de important în susținerea activității zilnice. Dintre toți producătorii, MAN a fost singurul care s-a achitat cu brio de toate cerințele trecute în caietul de sarcini”, a declarat unul dintre reprezentanții Westdijk Transport.

VEZI ȘI: BMVI și BMU susțin trecerea la autobuze electrice pentru transportul public din Berlin

Pentru că vehiculul livrat în Olanda a fost cel cu numărul 100 din gamă, specialiștii din cadrul Wierda Vehicle Engineering au pregătit și o serie de accesorii speciale la nivelul cabinei. Astfel, șoferii se vor bucura de fețe de uși din piele care au fost brodate special.

De asemenea, există și un sistem de camere video care oferă vizibilitate excelentă la nivelul întregului vehicul.

Follow #infotrucker